- i krydsfeltet mellem sundhed og forsikring
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

- i krydsfeltet mellem sundhed og forsikring

Display portlet menu
end portlet menu bar

Rutineret administrativ nøglemedarbejder
- i krydsfeltet mellem sundhed og forsikring

Euro Accident er inde i en spændende udvikling med flot fremgang. Vi har brug for dygtige medarbejdere med lyst til at arbejde i en virksomhed præget af omsorg, handlekraft og nytænkning, og som deler vores vision om en tryg og sund verden. Til vores kontor i København søger vi en erfaren, fagligt dygtig medarbejder til at håndtere administrationen af vores livs- og forsikringsprodukter i forbindelse med tegning, ændringer, opsigelser, forespørgsler mv.

Stillingen
Euro Accident har en filosofi om, at en kombination af gode forsikringer og sunde medarbejdere skaber fremgangsrige virksomheder. Konceptet hedder Holdbare Medarbejdere og er nyt i Danmark, mens det i Sverige er en veletableret succes gennem mange år. Det er dette koncept, du bliver en del af.

Dine primære ansvarsområder bliver at stå for al administration af vores produkter ved tegning, ændring, opsigelser, forespørgsler mv. En del af dit arbejde bliver også at udvikle og opdatere processer og arbejdsgange, vedligeholde breve og blanketter, besvare skriftlige og telefoniske forespørgsler fra kunder og samarbejdspartnere, udvikle og vedligeholde forsikringsbetingelser og produkter, supportere Salg og Skade administrativt, aktivt sikre, at vi altid overholder gældende lovgivning og være en proaktiv medspiller i vores løbende udviklings- og vedligeholdelsesarbejde.

Du skal bidrage til at sikre en konstant høj kvalitet i vores service og administration, internt såvel som eksternt. Og du skal være med til at skabe et smidigt samarbejde mellem vores afdelinger og kontorer.

Alle sager skal dokumenteres i vores it-system, så det er vigtigt, at du er dygtig til MS Office. Det er også nødvendigt, at du taler og skriver dansk på et tilfredsstillende niveau samt forstår svensk.

 

Personen
Som vores nye administrative nøglemedarbejder har du allerede flere års erfaring inden for liv, pension og forsikringsadministration. Du er opdateret på den relevante lovgivning og har gennemført mindst niveau 4 på forsikringsakademiet.

Du er en engageret og humørfyldt holdspiller. Venlig og hjælpsom, effektiv og fleksibel, selvstændig og løsningsorienteret. Du er et troværdigt menneske, der tør tage ansvar og vise initiativ.

 

Du deler vores værdier
Vi har en kultur og et fællesskab i Euro Accident, som vi er stolte af, og som er præget af vores værdier - omsorg, handlekraft og nytænkning. For at passe ind i kulturen må du dele vores værdier og lige som vi brænde for visionen om en tryg og sund verden. Vi går op i sundhed både hos vores kunder og hos os selv. Derfor træner vi også sammen hver fredag.

 

Vi tilbyder
Euro Accident er en ambitiøs og ansvarlig virksomhed med højt til loftet. Du bliver en vigtig medspiller i vores daglige arbejde i tæt parløb med et lille men voksende team af gode kolleger. Vi lover, at din stemme vil blive hørt, dine resultater vil blive set, og at du får lov til på egen hånd at præge både retning og tempo.

Vi tør også godt love, at du både fagligt og menneskeligt vil udvikle dig, og at vi er i samme båd hele vejen. Både når det er sjovt, og når det er alvor.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og du kan se frem til en attraktiv lønpakke og pensionsordning. Kontoret ligger i Ørestad, tæt ved metro og tog.

 

Ansøgning
Har du spørgsmål, så kontakt venligst venligst Helle Bryde Lind på tlf.  30 53 06 78 eller på mail Hbl@friends.dk, hvor ansøgning også kan sendes til. Vi holder interviews løbende.


Forsikringer plus sundhed skaber holdbare medarbejdere
Med visionen om at skabe en tryg og sund verden gennem holdbare medarbejdere tilbyder Euro Accident forsikringer plus sundhed gennem mæglere og partnere.
Euro Accident er en virksomhed i stærk vækst med mere end 1,3 mia. SEK i præmieindtægter og mere end 230 medarbejdere fordelt på kontorer i Växjö, Stockholm, Malmø, Gøteborg, Örnsköldsvik og København.