- i krydsfeltet mellem sundhed og forsikring
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

- i krydsfeltet mellem sundhed og forsikring

Display portlet menu
end portlet menu bar

Sygeplejerske til kundekontakt
- i krydsfeltet mellem sundhed og forsikring

Euro Accident er inde i en spændende udvikling med flot fremgang. Vi har brug for dygtige medarbejdere, der har lyst til at arbejde i en virksomhed præget af omsorg, handlekraft og nytænkning, og som deler vores vision om en tryg og sund verden. Til vores kontor i København søger vi en udadvendt og faglig dygtig sygeplejerske til at stå for den daglige kontakt med kunder, der har behov for sundhedsfaglig rådgivning.

Stillingen
Euro Accident har en filosofi om, at en kombination af gode forsikringer og sunde medarbejdere skaber fremgangsrige virksomheder. Konceptet hedder Holdbare Medarbejdere og er nyt i Danmark, mens det i Sverige er en veletableret succes gennem mange år. Det er dette koncept, du bliver en del af.

Din vigtigste opgave bliver at yde vores kunder sober, sundhedsfaglig rådgivning, når de ringer ind med helbredsmæssige udfordringer. Her skal du samtidig vurdere risikoen for langtidssygemelding i hver enkelt sag, så vi proaktivt kan igangsætte hurtig behandling og forhåbentlig forhindre langtidssygdom. 

Du skal desuden rådgive vores kunder om brugen af deres Sundhedsforsikring, stå for skriftlig og telefonisk kontakt med kunderne, hjælpe dem med at navigere i det offentlige sundhedssystem, henvise dem til relevant behandling og booke aftaler.

Du kommer til at deltage aktivt i vores dagligdag og hjælpe os med at udvikle vores rutiner både menneskeligt og fagligt. Du skal indgå i den gode dialog med vores andre kontorer og med vores sundhedsfaglige netværk.

Alle sager skal dokumenteres i vores it-system, så det er vigtigt, at du er fortrolig med MS Office. Det er også nødvendigt, at du taler og skriver dansk på et tilfredsstillende niveau. Derudover vil det være en fordel, at du forstår svensk.

 

Personen
Som vores nye sygeplejerske har du allerede en bred og solid erfaring inden for dit fag og erfaring fra forsikringsverdenen. Derudover har du lyst til at udvikle dig yderligere. 

Du er en positiv og udadvendt person, der trives med at tale med mange mennesker hver dag. Du er energisk, empatisk, serviceminded og frem for alt løsningsorienteret, idet kunderne henvender sig med mange forskellige problemstillinger. Du kan arbejde 100% selvstændigt, men er også en god holdspiller.

Dit motto må gerne være noget i retning af ’forandring fryder’.

 

Du deler vores værdier
Vi har en kultur og et fællesskab i Euro Accident, som vi er stolte af, og som er præget af vores værdier - omsorg, handlekraft og nytænkning. For at passe ind i kulturen må du dele vores værdier og lige som vi brænde for visionen om en tryg og sund verden. Vi går op i sundhed både hos vores kunder og hos os selv. Derfor træner vi også sammen hver fredag.

 

Vi tilbyder
Euro Accident er en ambitiøs og ansvarlig virksomhed med højt til loftet. Du bliver en vigtig medspiller i vores daglige arbejde i tæt parløb med et lille team af gode kolleger. Vi lover, at din stemme vil blive hørt, dine resultater vil blive set, og at du får lov til på egen hånd at præge både retning og tempo.

Vi tør også godt love, at du både fagligt og menneskeligt vil udvikle dig, og at vi er i samme båd hele vejen. Både når det er sjovt, og når det er alvor.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og du kan se frem til en attraktiv lønpakke og pensionsordning. Kontoret ligger i Ørestad, tæt ved metro og tog.

 

Ansøgning
Har du spørgsmål, så kontakt venligst venligst Helle Bryde Lind på tlf.  30 53 06 78 eller på mail Hbl@friends.dk, hvor ansøgning også kan sendes til. Vi holder interviews løbende.

 

Forsikringer plus sundhed skaber holdbare medarbejdere
Med visionen om at skabe en tryg og sund verden gennem holdbare medarbejdere tilbyder Euro Accident forsikringer plus sundhed gennem mæglere og partnere.

Euro Accident er en virksomhed i stærk vækst med mere end 1,3 mia. SEK i præmieindtægter og 230 medarbejdere fordelt på kontorer i Växjö, Stockholm, Malmø, Gøteborg, Örnsköldsvik og København.