til Euro Accident i Danmark
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson

Samarbejdspartnere
til Euro Accident i Danmark

Vi samarbejder med:

aleris.dk

Aleris er en af Skandinaviens førende private sundheds- og omsorgsvirksomheder.
Aleris har stor bredde og dækker sygehuse, medicinske centre, diagnostik, ældreomsorg, hjemmepleje, mm.
Euro Accident Liv samarbejder med Aleris-Hamlet omkring Speciallæge-undersøgelser, operationer, mm.
For mere information, kontakt Euro Accident Liv eller se Aleris-Hamlet »

 

capiocfr.dk

Capio CFR er et alsidigt privathospital med en lang række lægelige specialer repræsenteret. Med over 350 medarbejdere, mere end 80.000 patientkontakter og 8.000 operationer årligt er Capio CFR Danmarks næststørste landsdækkende privathospital med seks store afdelinger på Sjælland, Fyn og i Jylland samt landets største center for avanceret billeddiagnostik.
Capio CFR´s læger er alle anerkendte speciallæger med mange års erfaring inden for hvert deres fagområde. På Capio CFR´s hospitaler tilbydes undersøgelser og behandlinger med avanceret teknologisk udstyr i moderne omgivelser.
Euro Accident Liv samarbejder med Capio omkring Speciallægeundersøgelser, operationer, m.m.
For mere information, kontakt Euro Accident Liv eller se Capio CFR »

 

kysthospitalet.dk

Kysthospitalet er et moderne privathospital, placeret i historiske rammer nord for København. De naturskønne omgivelser tilføjer en ekstra dimension til den gode patientoplevelse.
Erfarne speciallæger og sygeplejersker står i spidsen for høj faglig behandling i trygge rammer. De har alle mange års erfaring og er specialister inden for deres områder.
Euro Accident Liv samarbejder med Kysthospitalet på en lang række specialer.
For mere information, kontakt Euro Accident Liv eller se Kysthospitalet »

 

ghp.dk

Gildhøj Privathospital er et anerkendt hospital i Danmark. Gildhøj er et kendt navn i sportens- skuespiller- og ballettens verden. Gildhøj har spidskompetencerne inden for rygkirurgi, sportsskader, ortopædkirurgi og reumatologi.
Gildhøj Privathospital har superspecialister inden for bl.a. bevægeapparatet og neurologi og tilbyder en stor billeddiagnostisk afdeling med bl.a to MR-skannere.
Euro Accident Liv samarbejder med Gildhøj Privathospital om bl.a. ortopædkirurgi, rygkirurgi og reumatologi.
For mere information, kontakt Euro Accident Liv eller se Gildhøj Privathospital »

 

nordicinsure.dk/

Euro Accident samarbejder med Nordic Insure på formidling af risikoforsikringer. For mere information om Nordic Insure, se Nordic Insure »

 

nordicnetcare.dk

Netcare er et sundhedsfagligt kvalitetssikret kliniknetværk.
Alle medarbejdere i det sundhedsfaglige kompetencecenter, har som minimum en bachelor grad i fysioterapi og kan svare på spørgsmål omkring din skade, skadesbegrænsende tiltag og give råd og vejledning om hjemmeøvelser.
Euro Accident Liv samarbejder med Nordic Netcare omkring bl.a. Fysioterapi, kiropraktik og anden registreret alternativ behandling. 
For mere information, kontakt Euro Accident Liv eller se Nordic Netcare »

 

nordiskkrisekorps.dk

Krisekorps med 24-timers call center,
De ansvarlige psykologer for sundhedsvirksomheden er autoriseret af staten, hvilket er kundens garanti for den højeste kvalitet i psykologarbejdet. Nordisk Krisekorps har tværfagligt team bestående af psykiatere, speciallæger, socialrådgivere, misbrugskonsulenter mm. og over 500 autoriserede psykologer
Euro Accident Liv samarbejder med Nordisk Krisekorps bl.a. omkring Støttesamtaler, Akut krisehjælp, Psykologhjælp på Sundhedsforsikring, mm.
For mere information, kontakt Euro Accident Liv eller se Nordisk Krisekorps »

 

newgotium.dk

Europcare tilbyder at koordinere og gennemføre afklaringsforløb af kunders arbejdsevne i forbindelse med arbejdsskadesager. Europcares sundhedspersonale består af erhvervspsykologer, sygeplejersker, socialrådgivere, psykiatere mm. Europcare har speciale i beskæftigelsesrettede indsatser og har en solid erfaring med at arbejde med medarbejdere, som er ramt af psykiske lidelser og belastningsreaktioner, herunder stress, depression og angst. Ligeledes arbejder Europcare også med medarbejdere med kombinationslidelser
Euro Accidents Livs samarbejde med Europcare hjælper den forsikrede til en hurtig og sikker tilbagevenden til arbejdspladsen.
For mere information, kontakt Euro Accident Liv eller se Europcare » 

 

nordichealthinstitute.com

Med udgangspunkt i den biopsykosociale smertemodel, som er forankret i moderne forskning, har Nordic Health Institute udviklet NHI-PainCare konceptet. Målsætningen med konceptet er at give personer med længerevarende smerter redskaber til at vende tilbage til normalt funktionsniveau. Dette kan både være personer på eller uden for arbejdsmarkedet, som har et højt unødigt forbrug af klassiske behandlinger som fysioterapi, kiropraktik, zoneterapi, eller massage.
Euro Accident Liv samarbejder med Nordic Health Institute i forbindelse med behandling af længerevarende smertetilstande.
For mere information, kontakt Euro Accident Liv eller se Nordic Health Institute »

 

empano.dk

Empano er specialister inden for psykiatrisk udredning og behandling. Empano tilbyder ligeledes specialiseret behandling af funktionelle lidelser, neuropsykologiske undersøgelser og nyeste dansk udviklet depressionsbehandling (T-PEMF).
Euro Accident Liv samarbejder med Empano omkring kunder, der har behov for en psykiatrisk screening, vurdering/udredning og/eller samtaler med sygeplejerske og psykiater, evt. medicinjustering, mm.
For mere information, kontakt Euro Accident Liv eller se Empano »

 

aleca.dk

Aleca er en landsdækkende virksomhed, der arbejder med forebyggelse af sygdom og rehabilitering af sygemeldte og tilskadekomne. Teamet består af socialrådgivere, jobkonsulenter, ergoterapeuter, psykologer og speciallæger. Fokus er at sikre bedre rehabilitering til sygemeldte og tilskadekomne, så de kan opnå det bedst mulige funktionsniveau og komme tilbage til arbejdsmarkedet. Aleca henvender sig bl.a. til mennesker med skulder-, nakke- og rygskader samt smertetilstande, og mennesker, der har fået en psykisk lidelse, såsom stress, angst, depression og PTSD. Euro Accident samarbejder med Aleca omkring arbejdsrettet rehabilitering. For mere information, kontakt Euro Accident eller se Aleca »

 

BokaDoktorn

BokaDoktorn er en svensk baseret internetbaseret tjeneste, som Euro Accident Liv samarbejder med omkring booking af behandlingstider på privathospitaler og lægeklinikker, samt udveksling af informationer og dokumenter i forbindelse hermed.
For mere information, kontakt Euro Accident Liv eller se BokaDoktorn »

 

Pensions Management ApS

Euro Accident samarbejder med PENSIONS OFP på formidling af risikoforsikringer i pensionsordninger For mere information om PENSIONS OFP, se PENSIONS OFP »